Innovative Health & Beauty

Dizájn lakás v. kényelem, stresszoldás, otthoni edzés?

Dizájn lakás vs. kényelem, stresszoldás, otthoni edzés?

Tényleg választanunk kell?

lk1k.jpg

 Régebben a lakásfelújítások úgy zajlottak, hogy a család kiválasztotta a nekik tetsző csempét, járólapot, bútort és csak egy szűk réteg vette igénybe a lakberendező, belsőépítész segítségét. Ma viszont már olyan drága egy teljes felújítás, hogy az erre szánt keret töredékéért tehetséges szakemberek segíthetnek még szebbé, praktikusabbá tenni a készülő lakást, ennek következtében gyönyörű új otthonok születnek, nap mint nap.

lk5k.jpg

Ezeknek a dizájn lakásoknak, házaknak viszont nemcsak szépnek kell lenniük, de a benne lakók kényelmét, jó közérzetét, egészségét is szolgálniuk kell. De ha már olyan szép, harmonikus a lakás, sokan nem szívesen rontanák el az összképet például egy csúnya, robosztus masszázsfotellel, vagy egy futópad-szörnnyel, pedig milyen remek is lenne egy kényeztető masszázs a nap végén, milyen jól jönne egy futópad a napi edzéshez, vagy akár egy esős napon? 

lk2k.jpg

Azoknak a dizájn lakásoknak a tervezői, tulajdonosai számára, ahol nem fér már el egy konditerem, vagy wellness helyiség, de mégis fontos volna a napi szintű stresszoldás, az "énidő" tartalmas kihasználása, az otthoni edzés adta jó közérzet, eddig meglehetősen nagy kihívás volt, ha egy kisebb lakásba mégis be szerettek volna tervezni ilyen eszközöket.

lk3k.jpg

A Mediwel erre a problémára ad választ, a magyar piacon egyedülálló dizájn sporteszközeivel és formatervezett, esztétikus masszázs- és élményfoteleivel.
Nincs szükség külön helyiségekre, ezek az eszközök a legszebb dizájn lakásokba is beilleszthetők.

lk7k.jpg

Az OTO Antelope futópad, hi-tech robogóhoz hasonló alakjával és fényes fehér felületével minden modern lakásba jól illik. Szépségét kiegészítik hasznos funkciói, mint például az összecsukhatóság, az előre beállított edzésprogramok, az izületvédő rezgéscsillapító rendszer, valamint a nagy futófelület, az állítható dőlésszög, az USB port, a méretre állítható telefon/tablet tartó pedig a kényelmet és a futás közbeni szórakozást garantálja.

lk6k.jpg

A nappaliban észrevétlenül simul a bútorok közé a kecses, kis helyen is jól elhelyezhető, hátradönthető OTO ZEN élményfotel, mely álló üzemmódban is kényelmes, ha csak fotelnek használnánk, de amelybe rendkívül jólesik belehuppanni és egy kényeztető masszázst lefuttatni egy-egy stresszesebb munkanap  után. A Zen fotel segítségével tulajdonosa kiléphet egy időre a felgyorsult tempóból, és átélheti a tökéletes pihenés, ellazulás meditatív pillanatait. Az aprólékosan kidolgozott, exkluzív kivitelű masszázsfotel nemcsak esztétikumban emelkedik ki a többi hasonló termék közül, az OTO ZEN élményfotel változatos masszázsélményekkel kényeztet: gyúr, ütöget, dögönyöz, simogat, relaxál vagy akupresszúrás pontokat stimulál. Kis helyigényű, körbe forgatható, görgőinek segítségével egy személy által is könnyen mozgatható.

Nézze meg a Mediwel honlapján a termékekről készült videókat, képeket, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből kapjon információt az akciókról, kedvezményekről, látogasson el az Óbudai bemutatóterembe egy ingyenes kipróbálásra, vagy további információért hívja a  06207794070-es telefonszámot.

Mediwel bemutatóterem: Budapest, III, Vörösvári út 107. Tel: 06 20 779 4070, www.mediwel.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediwel.blog.hu/api/trackback/id/tr3413977444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mediwel

Friss topikok

süti beállítások módosítása