Innovative Health & Beauty

Fogyás könnyedén, visszahízás nélkül

Diéta esetén fontos, hogy már a kezdetektől tapasztalj magadon változást. Kitartóbb maradnál, ha már az elhatározásod legelején éreznéd, hogy olyan változások történnek a testedben, amelyek nem csak jó közérzetedet, mozgékonyságodat szolgálják, hanem fokozatosan és biztosan a karcsúbb, szebb önmagadhoz vezetnek?

Mit tapasztalhatsz a FLABéLOS alakformálóval már az első alkalomtól?

Ennek a készüléknek már egyetlen alkalom után is azonnal érezhető hatása van. A vibráció hatására a vér- és nyirokkeringés serken, megnyílnak a bőr alatti kis kapilláris erek, és a teljes testben javul a mikrocirkuláció. Azt érzed, hogy bőröd egy 10 perces edzés után viszket a zsírlerakódások helyén.

Néhány alkalom után általános közérzetjavulást tapasztalhatsz, frissebbnek, energikusabbnak érzed magad, jobban esik a mozgás, könnyebb lehajolni, és csökkenhetnek a derék-és hátfájdalmak is, valamint javul az ízületek állapota.

1-2 hónap elteltével a hatás centiméterekben is jól mérhető: az izmok formásabbak, feszesebbek lesznek, a cellulit csökken, a bőr kisimul, a szervezetből kiválasztódnak és távoznak a méreganyagok. Ha nincs kalória visszapótlás, és sok folyadékot fogyasztasz, hamarosan kilókban is jelentkezik a fogyás. A FLABéLOS hosszú távú, legalább 2-3 hónapos rendszeres (heti 3-5 alkalom) használata szükséges ahhoz, hogy kialakuljon egy olyan szintű keringésjavulás, ami a következő főbb területekre gyakorol pozitív hatást:

  • A szép, egyre tónusosabbá váló, feszes izmok fokozatosan kiszorítják a zsírsejteket.
  • Javul a vér- és nyirokkeringés, valamint a sejt szintű anyagcsere folyamatok.
  • Az edzett izom jobban égeti a kalóriákat, nem jönnek vissza a leadott kilók.
  • Javul az ízületek, csontok állapota, rugalmasabb leszel.
  • A vér- és nyirokpumpa útján kiürülnek a szervezetből a méreganyagok, így csökken a cellulit.

 

flabelos.jpg

                                                    FLABéLOS  alakformáló mozgásterápiás eszköz

 

Miért nincs jojó-effektus a FLABéLOS-szal?

A FLABéLOS rendszeres használatval elkerülhető a jo-jó effektus, mert a FLABéLOS csak a zsírszövetet építi le, az izomszövetet nem gyengíti, sőt még növelni is képes az izomerőt. Rendszeres és hosszú távú használata mellett, ha ügyelünk arra, hogy ne növeljük a táplálék bevitelt, nem jönnek vissza a leadott kilók, de javul a vér- és a nyirokkeringés, távoznak a méreganyagok, szebb lesz a bőr, tartós fogyás tapasztalható és visszahúzódik a cellulit is. Nem azért mert a FLABéLOS egy csodaszer, hanem mert sejt szinten serkenti az anyagcserét.

Dr. Endre Veronika a túlsúlyos pácienseinél alkalmazza a FLABéLOS-t

A doktornő obezitológus, azaz az elhízás kezelésére specializálódott belgyógyász szakorvos.  Praxisában olyan túlsúlyos betegekkel foglalkozik, akik a túlsúly révén más, előrehaladott betegségekkel is küzdenek.

endre1.jpg

„5 éve alkalmazom a FLABéLOS-t a rendelőmben, és azt tapasztaltam, hogy a készülék rendszeres használatával a zsírtömeg megfelelő mértékben csökken, az izomtömeg pedig nem változik, vagy növekszik. A FLABéLOS még jelentős túlsúly esetén sem terheli meg a tüdőt, a szívet és az ízületeket. Használata könnyű, kellemes, nem izzaszt. A fogyás beindulása motivációt és sikerélményt ad a pácienseimnek, rendszeres használatával pedig elkerülhető a jojó effektus.”

Próbáltad már a FLABéLOS-t, vagy annak sportváltozatát, a SPORT FLABéLOS-t, mellyel csak 10, max. 20 percig tart egy teljes értékű edzés és átmozgatás? Kaptál szakszerű segítséget a használatukhoz, ismered hosszú távú hatásmechanizmusukat? Gyere el hozzánk, szívesen segítünk, szeretettel várunk óbudai bemutatótermünkben, ahol ingyenesen és vásárlási kötelezettség nélkül kipróbálhatod egészségmegőrző készülékeinket.

flabi2.jpg

                                                               SPORT FLABéLOS alakformáló

Válaszd az egészséget, és vele a fittebb és karcsúbb önmagadat. Lepd meg magad vagy szeretteidet a FLABéLOS vagy a SPORT FLABéLOS alakformálóval vagy keresd csomagajánlatban!

Tovább a Mediwel oldalára!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediwel.blog.hu/api/trackback/id/tr4613717436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mediwel

Friss topikok

süti beállítások módosítása