Innovative Health & Beauty

Egészségesen étkezel, rendszeresen mozogsz? De mit teszel a lelked egészségéért?

Tested nem lehet teljesen egészséges, ha a kulcsfontosságú része, a lelked nincs megfelelő töltöttségi állapotban!

Ha a lelkedet folyamatosan problémák, gondok gyötrik, ha túl sok a stresszes helyzettel kell megküzdened, akkor az egészséged sem lesz rendben. A lélek olyan, mint egy pohár: túltöltheted problémákkal, hajtással, gondokkal.

A masszázst ősidők óta alkalmazzák a lelki egészség megőrzésére és helyreállítására is. Célja a szellem felfrissítése. Tegyél minden nap a lelki egészségedért, hogy megtarthasd az egyensúlyt a mindennapjaidban! Kapcsolj ki, frissítsd fel lelked mindennapos masszázsélményekkel!

zen1.jpg

Folyton rohansz, állandó feszültségben élsz? A rendszeres stresszoldó masszázs a vágyálmod csupán?  

Képzeld el, hogy minden fárasztó nap végén egy kényeztető masszázs vár otthon, melytől enyhül az izomfeszültség, elmúlik a derék-, nyak- és hátfájdalom és a fáradtság. A testmasszázs igazi lélekgyógyszer: ellazít, pihentet és pozitív energiával tölt fel. Az OTO ZEN dizájn élményfotel épp ezt nyújtja neked! Rendkívül pihentető, zéró gravitációs pozícióban masszíroz: gyúr, dögönyöz, relaxál, simogat, amihez épp kedved van. Ha pedig teljesen ki akarod zárni a külvilágot, akkor kapcsold be a hintáztatva ringatás funkciót, mely garantáltan megszabadít az összes belső feszültségtől és feledteti a gondjaid. A finom masszázstól az idegeid kisimulnak, a stressz elillan, feltöltődsz, és átélheted a tökéletes pihenés pillanatait. Ha egyszer kipróbálod, többé nem akarsz kiszállni belőle.

zen2.jpg

Mit szólnál, ha az egész napos állás, ülés, talpalás után egy profi talpmasszőr kényeztetne az otthonodban?

Helyezkedj el kényelmesen, és add át magad egy hatásos fáradtságűző és stresszoldó talpmasszázsnak! Az OTO Adore Foot intelligens talpmasszírozóval akár minden nap kényeztetheted lábaidat és megszabadulhatsz a bennük cipelt feszültségtől. Ha hidegben ácsorogtál, átfáztál, pár perc alatt tökéletesen átmelegíti a talpaidat. A kézi masszázs élményéhez hasonló, 15 perces program ellazít, felfrissít, és új energiával tölt fel. Talppontjaidon keresztül a masszázs beindítja tested öngyógyító folyamatait, így a hűvösebb, őszi-téli időszakban is könnyebben maradsz egészséges.

adore1.jpg

Szakíts időt és próbáld ki ingyen, vásárlási kötelezettség nélkül a Mediwelnél!

Lepd meg szeretteidet vagy akár magadat a MEDIWEL egészségmegőrző masszázs- és relax eszközeivel! 

Tovább a Mediwel oldalára! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediwel.blog.hu/api/trackback/id/tr113717386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mediwel

Friss topikok

süti beállítások módosítása