Innovative Health & Beauty

Mozdíthatatlan zsírpárnákat cipelsz?

Hiába diétázol és sportolsz, egyes testtájakon még mindig mozdíthatatlan zsírpárnákat cipelsz?Az arcodon és a melleden már látszik a fogyás, de ott van még az a kis integetőháj és a hasad sem lett sokkal laposabb? Esetleg a combod körméretével nem vagy még elégedett?

A kizárólag diétával vezérelt fogyás sajnos nem irányítható. Testmozgással jelentős eredményt tudsz elérni, de már biztos te is tapasztaltad, hogy még így is vannak olyan testtájak, ahol a szokásos mozgással, izomépítéssel sem éred el a várt eredményt. A legjobb, amit ilyenkor tehetsz, hogy olyan eszközt választasz, ami a megszokott napi mozgásodtól eltér, mert más módon dolgoztatja meg az izmaidat.

 

hasizsir.jpg

Az OTO e-Shape egy speciális, a test egyes részeinek megmozgatására kifejlesztett alakformáló készülék, melyet használhatsz a kritikus testrészeid karcsúsítására, formálására.

Az OTO e-Shape nem csak masszírozza a problémás területeket, hanem spirális és körkörös rezgéssel megdolgoztatja azokat az izmaidat, amelyek ellenállnak a napi testedzésnek. Rendszeres használat mellett

  • a kezelt terület izmai erősödnek,
  • a zsírsavak elválasztódnak a zsírszövettől,
  • majd a nyirokrendszerbe kerülve távozhatnak a testedből.

Igazán eredményes méregtelenítő hatáshoz fontos, hogy nagyon sok (2-3 liter) tiszta vizet fogyassz naponta.

 

eshape1.jpg

                                                                 OTO e-Shape

 

Milyen problémák esetén használhatod sikerrel az OTO e-Shape-et?

Az OTO e-Shape akkor is ideális eszköz számodra, ha megoldást keresel stresszoldásra, fájdalomcsillapításra, a nyirok- és vérkeringés javítására.Az OTO e-Shape az érintett izmok mozgatásával felgyorsítja a keringésed, ezáltal

  • tonizálja és feszesíti az adott testrészed,
  • segíti szervezeted méregtelenítését,
  • hatékony a helyi zsírbontásban,
  • javítja az emésztésed,
  • ellazítja és regenerálja a fáradt izmaid,
  • a legmélyebb izom- és zsírszöveteket is képes mozgásra bírni.

A körkörös és spirális rezgések keltette 3D mélymasszázs fokozza a nyirokkeringést, hogy gyorsabban a nyirokcsomókba jussanak és kiszűrődjenek a felesleges anyagcseretermékek és toxinok.

Szeretnél bővebb tájékoztatást az OTO e-Shape-ről? Látogass el a Mediwel weboldalára!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediwel.blog.hu/api/trackback/id/tr3113783532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mediwel

Friss topikok

süti beállítások módosítása