Innovative Health & Beauty

Fantasztikus lehetőség vállalatok számára

hogy egy mindenki számára előnyös döntést hozhassanak! 

  • Mivel tudja növelni a lojalitást, csökkenteni a fluktuációt, megtartani a jó munkaerőt, a kulcs munkatársakat? 
  • Hogyan tudja csökkenteni a betegállományban töltött napokat? 
  • Mivel tudja az ülőmunka okozta egészségügyi kockázatokat csökkenteni? 
  • Hogyan tudja a munkahelyi stresszt kezelni? 
  • Hogyan tud nem csak ügyfél élményt, de munkavállalói élményt is biztosítani, amivel növelheti a motivációt és a produktivitást? 
  • Hogyan tudja elérni, hogy munkavállalói úgy érezzék, gondoskodnak róluk? 
  • Hogyan tudja pozitívan megkülönböztetni magát a többi vállalattól? 
  • Hogyan tud költséghatékonyan egy olyan pluszt adni, ami valóban eléri a célját, azaz hatékony mind az átmozgatás, mind a stresszoldó relaxációt tekintve? 

A Mediwel Gondoskodó Vállalat Programja
komplex megoldást nyújt

 Termékeinkkel munkahelyi környezetben, rövid idő alatt, kis helyen tudja biztosítani a testmozgás és a rendszeres masszázs nyújtotta előnyöket. Átöltözés és izzadás nélkül tudja munkatársait átmozgatni, a sportolással megegyező hatékonysággal, kiküszöbölve ezzel a mozgáshiány és az ülőmunka okozta kockázatokat, mindössze napi 10 percben.

A rendszeres, akár a napi szintű, szinte az egész testet érintő, 15 perces masszázs lehetőségének megteremtésével pedig csökken a stressz, az izomfeszültség, a fáradtság, javul az állóképesség, a produktivitás, megnyugszik az idegrendszer. 

 


Díjmentes kipróbálás egy héten át az ÖN vállalatánál! 

A következő negyedévben 15 cég számára biztosítunk lehetőséget, hogy egy héten át, kötelezettségek nélkül próbálhassák ki termékeinket.  



Egyre több cégvezető ismeri fel, hogy a dolgozói elégedettség és komfortérzet növelésével, a munkavállalók egészsége iránti elköteleződéssel a vállalat egészének teljesítményét növelheti. 

Ugyanis a munkavállalók egészégi állapota, jó közérzete közvetlen hatással van a munkahelyi teljesítményükre. Az ülőmunkát végzők különösen ki vannak téve a huzamosabb mozgás nélkül töltött idő okozta izom- és ízületi problémáknak. Ha a vállalatok foglalkoznak a munkavállalók egészségével, az sokszorosan megtérülő befektetés a részükről és egy igazi win-win szituáció mindenkinek. 

A cégek nagyobb elköteleződést, kisebb fluktuációt, kevesebb betegszabadságot, elégedettebb, jobban teljesítő munkavállalókat „nyernek”. A munkavállalók a naponta engedélyezett 10 perces mozgással, (FLABéLOS) vagy stresszoldó relaxációval, illetve finom masszázzsal (OTO Zen élményfotel és ADORE FOOT talpmasszázs készülék) jobb közérzetet, kevesebb egészségügyi problémát és nem utolsósorban érezhető megbecsülést kapnak cserébe. 


Termékeinkről bővebben: 

OTO Zen élményfotel

Ez az elegáns stílusban megálmodott dizájnfotel ötvözi a modern és a távol-keleti gyógyításban alkalmazott masszázsterápiákat, így hozza el az irodába a testi- és szellemi felfrissülés lehetőségét. 15 perces automata masszázsmódjai segítségével egy rövid pihenőt követően, újult erővel nézhetünk szembe a napi teendőinkkel. Nagyobb kihívások előtt és után a manuális programok szabad kombinációjával űzhetjük ki a stresszt fáradt izmainkból. A készülék zéró gravitációs módban biztosítja a hatékony masszázst. 

Az OTO Zen Premium élményfotelbe a magasabb, erősebb kollégák is kényelmesen elférnek, ráadásul ez a fotel kar- és lábmasszázs funkciókkal bővíti ki a pozitív hatások körét, így az egész testünket ellazítja és átmasszírozza, szintén zéró gravitációs pózban. LCD kijelzőjén 6 automata program és 6 manuális masszázsmód közül választhatunk, melyeket 5-30 percig élvezhetünk, személyre szabható időtartamban. 

 

 A FLABéLOS mozgásterápiás készülékünk munkahelyeken mért népszerűsége mutatja, hogy a dolgozók, akik egy kávészünetnyi idő alatt (irodai öltözékben!) egy 45-50 perces kardio edzés izommunkáját tudják elvégezni, szeretik és rendszeresen használják is a készüléket. A FLABéLOS 10 perc alatt egy körülbelül 45-50 perces edzésnek megfelelő izommunkát (izom-összehúzódást) generál.


A rendkívül gyors (akár 20Hz) billegő mozgás során az izom-összehúzódások száma olyan nagy, hogy 10 perc alatt a kontrakciók többszöröse jön létre az izmokban, mint bármilyen hagyományos sportnál (másodpercenként akár 30-60 izom-összehúzódás is létrejöhet). Mindez akaratlanul jön létre, mivel a készülék a szervezet automatikus egyensúly-megtartó, helyzetérzékelő reflexeit használja fel. Használata sokkal kevésbé fárasztó, mint a hagyományos edzéseké, és nem kell hozzá akkora motiváció és akaraterő sem.

A FLABéLOS nem terheli a szívet és az ízületeket olyan mértékben, mint például a súlyzós edzés vagy futás. Mivel a mozgás passzív, nem is izzasztja meg a használóját, ezért alkalmas irodai használatra is, szemben a hagyományos edzőgépekkel. 

Az OTO Adore Foot - vérkeringést és nyirokkeringést serkentő, akupresszúrás pontokat stimuláló – intelligens talpmasszírozóval kiegészíthetjük a masszázsterápiát a még nagyobb hatékonyság érdekében. A magas sarkút viselő hölgyek, az egy helyben ülő vagy az erősen igénybevett lábú, vagy a sokat álló dolgozók komfortérzetét pedig nagymértékben javítja ez a készülék. Rendszeres használatával megszüntethető a láb zsibbadása, a kényelmetlen cipők okozta lábfájdalom, a hideg láb, ill. a nehéz láb érzés.

Ha szívesen kipróbálná és bemutatná munkatársainak is az OTO ZEN élményfotelt, az OTO Zen Premium élményfotelt, a FLABéLOS mozgásterápiás készüléket vagy az OTO Adore Foot talpmasszázs gépet, egyszerűen iratkozzon fel és Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

www.mediwel.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mediwel.blog.hu/api/trackback/id/tr7213733860
Nincsenek hozzászólások.

Mediwel

Friss topikok

süti beállítások módosítása